JOE7

Amuse me! Impecabil.

Imi place Nissan, Imi place pentru ca intotdeauna a stiut ca trebuie sa progresezi putin cate putin, fara a te arunca in extreme de dragul progresului. Am avut placerea de a conduce un 350Z si am ramas placut impresionat, insa masina saptamanii nu este un 350Z ci „fratele mai mare” daca imi permiteti sa ii spun asa … un 370Z de toata frumusetea.
Ca de obicei sursa de inspiratie este www.stancenation.com si ceea ce m-a determinat sa o numesc masina saptamanii este simplitatea ei –  two colors white and some sort of red – .
Mie imi place 370Z stock, dar asta este perfectiunea intruchipata, la exterior un kit AMUSE (am cautat pe net si asta este ce am gasit despre AMUSE KIT), o capota din fibra de carbon, carcase ale oglinzilor tot din fibra de carbon, lampi spate JDM, lipuri de bara spate(difuzoare) din carbon de la acelasi producator JDM, precum si manere din fibra de carbon si faruri custom, sunt doar cateva din îmbunatatirile care pot fi mentionate.
La interior, ca in orice masina care se respecta (in materie de tuning), predomina fibra de carbon, volanul, trimurile din interior si scaunele fiind din acest material, centurile sunt TAKATA RACING .
Jantele sunt Forgestar F14 de 19 inch cu urmatoarele dimensiuni –  19*9,5j fata – echipate cu cauciucuri 225/35/19 si 19*11j pe spate cu anvelope 245/40/19, pentru a ii conferi acest aspect pe fată s-a optat pentru un distantier de 20 mm iar pe spate un distantier de 25 de mm.
Nici motorul nu a fost uitat … si chiar daca nu am gasit niciun detaliu referitor la putere si/sau eventualul chip tuning efectuat de cei de la OASIS (motorul cred ca este stock) s-au adaugat o serie de elemente care ii oferă un aspect foarte placut, capacul filtrului de ulei este mov si este marca JDM, suruburile au fost si ele vopsite in acelasi mov si filtrele de aer au fost schimbate cu un set de filtre marca TAKEDA.
Proprietarul este Joseph Mann, si se pare ca nu se va opri aici in planul de achizitie aflindu-se deja un alt set de jante Avant Garde, o evacuare Armytrix si bineinteles celebra suspensie AIRLIFT de la AIRREX.
Pozele au fost facute de Chris Anderson si lui trebuie sa ii multumim pentru minunatul mod in care a surprins exact esenta acestui 370Z.

Galerie foto

Comments

comments