8-martie

Just party!

Se apropie cu paşi mari, luna martie , plină de sărbători cu ofrande pentru femei.

Asta înseamnă multă cheltuiala . Nu mă deranjează dar, după ce că stau ca vacile cu cracii la 120 de grade si primesc mai tot timpu anului, mai au si zeci de sărbatori tot pentru ele. Ţin să precizez că nu e vorba de mame aici! Să mă scuze cei care au înţeles greşit, eu vorbesc de pizdulicile din viaţa noastră de adolescenţi.

Să facem un calcul mic, zi de nastere cadou consistent minim 200-300 de lei depinde de buzunar, zi onomastică cadou simbolic minim 100 lei, Valentine’s Gay (Iubi! Tu nu mă iubeşti?) cină romantică şi ieşire în club, plus cadou simbolic = cel puţin 500 lei! Luna martie, pfff… mărţisoare, cină, flori şi pentru ea si pentru mama soacră x2 sărbatori = 1000 lei lenjer.

O mică adunare te trezeşte la realitate! Merită? Cu prima ocazie fuge cu altu`, prostule!

Acuma mă răzvrătesc şi împotriva altui aspect..frate nu te-ai saturat de atâtea zile de genu,Valentine’s Day, Free Hugs Day, Ziua mondială împotriva fumatului, Ziua de baut alcool nu ştiu de care, şi alte zile asemănatoare! Vreau şi eu sărbatori pentru bărbaţi cum ar fi :

Free Blowjob Day (mergi pe stradă frumuşel sau prin parc la ora doişpe şi 12 minute şi 12 secunde tipa de lîngă tine este obligată să îti facă o felaţie) . Marijuana Day, fumat de iarbă fară grijă oricînd şi oriunde, wtf e doar o zi! Poate cea mai importantă ar fi cu adevarat o zi a barbatului,Man’s Day, să nu vad picior de zdreanţă pe lângă mine 24 de ore şi să nu iasă femeile dintr-un buncăr în ziua aia.

În sloboz m-am săturat, dintr-o societate condusă de bărbaţi, pentru ce au între picioare am ajuns să fim conduşi de pizdulici emancipate.

Strig trezirea şi hai sa facem ceva, dar sunt prea dependent de a vedea picoare la 120 de grade de aceea nu cred ca o să fac nimic, aşa cum nu o să faceţi nici voi! V-am pupat pe portofel.

Share this post