Mai degraba CACACIOS!

Mai degraba CACACIOS!

Nu am nimic cu nimeni. Insa ma roade pe creier sa vad in ce s-a transformat televiziunea in ziua de azi! As da orice pe lumea asta , sa citesc presa decenta, cu articole decente, care sa ma informeze, nu articole de can can! Ma refer aici la paginile sportive in special gesepe pe care il citesc zilnic, pentru ca imi place cum scrie cateodata domnu` Ioanitoaia sau domnu` Oprisan pe care ii apreciez! Dar domnule Ioanitoaia, nu ma intereseaza cat de tare este Guta la pat! Nu ma intereseaza ca se desparte Andreea Marin ( oameni buni femeia asta trece printr-o drama a vietii, lasati-o in pace) . NU VREAU CAN CAN, vreu stiri sportive nu senzationale, 80% din titlurile de pe site-ul dvs. sunt de Can Can!

Si acum ca mi-am spus oful sa revenim la UN SHOW CACACIOS.

Ma prietene … stau si ma gandesc cine dreacu` sunt retardatii care au dat like in numar asa de mare paginii voastre, o serie de retardati mintali? D-le Bordea creadeam ca ai ceva in cap … chiar te apreciam, nu credeam ca te vinzi pe d`astea … stai acum ca un maimutoi ca sa faci pe mascariciul  si sa razi perfid cand zice Capatos ceva? D-le Silviu Andrei nu te recunosc! La Radio Zu pierdeam noptile cu tine si asteptam cu drag sa-mi spui la ora 10 seara, Buna Dimineata!

Vorba aceea daca as avea acid in pula v-as pisa un trust intreg ca sa scap de dereglatii si de pseudo-jurnalistii de la televiziunea voastra!

Nu-mi cer scuze… asta este o emisiune cum s-a mai spus de” buci in jos „, un show cacacios pentru persoane cu retarzenie surda si psihic fragil, care poate fi mulat dupa atitudinea pizdelor care apar la voi in emisiune , asta este Romania pe care voi ati creat-o … alimentand pitipoance, prosti, incapabili si retardati dandu-le apa la moara, facandu-i sa se creada minunati (a se vedea ceata de manelisti pe care o invitati des, pitipoancele analfabete care se tolanesc pe la voi prin studio, si pseudo-doctii, demagogi , politicieni de clasa, care s-ar fute-n cur pentru 100 de euro). Faceti presa nu PORNOGRAFIE domnilor! Faceti emisiuni care sa se vanda pentru decenta nu pentru AUDIENTA!

Domnule Badea si domnule Ciutacu va rog mult de tot acum cand inca se mai poate si mai aveti ceva demnitate, fugiti cat va tin calcaiele de la trustul asta comunist si pro-PSD-ist. Nu va transformati si voi in javrele descrise mai sus! Sunt multi ziaristi si oameni de televiziune buni la antene , Mihai Morar, Dana Grecu si multi altii dar va rog lasati banii pentru putina demnitate!

Scuzati-mi eventualele erori gramaticale nu sunt ziarist , dar nu va mai suport!

Share this post