KUHL-RACING-NISSAN-GTR

KUHL RACING NISSAN GTR R35

Exista un proverb, nu stiu daca este romanesc „o imagine face cat o mie de cuvinte” sau cel putin asa am auzit eu, si de aceea la prezentarea „car of the week” a acestei saptamani nu o sa va plictisesc cu foarte multe cuvinte (desi imi este foarte greu din cauza detaliilor).

De fapt nici pozele nu sunt suficiente pentru a reprezenta perfect masina aceasta.
Doar uitandu-te la imaginile de mai jos ale acestui GTR iti dai seama ca acesta nu este unul de rand, si chiar daca nu este un monstru cu sute de cai, detaliile si minutiozitatea lor sunt cele care il fac atat de neobisnuit, intr-un cuvant FABULOS.
Premiata recent la Salonul Auto de la Tokyo cu presitgiosul „Grand Prix award„, R35-ul conceput de cei de la KHUL nu ar fi vazut lumina zilei daca nu primea putin ajutor de la alte companii cum ar fi…Artis, Work, Bride, Blitz, Lovelark, si multumita eforturilor lor acest GTR a fost gata in cateva luni.
Ceea ce este inedit este ca masina aceasta nu este un Spec GTR de pe piata japoneza ci unul destinat pietei americane acesta fiind si targetul celor de la KHUL… dar la detaliile pe care le are aceasta masina cu siguranta beneficiaza de atentia tuturor, nu doar a americanilor.
La exterior cei de la Artis au facut o adevarata opera de arta, procesul de vopsire poarta denumirea de Artic 3d si ii ofera masinii un aspect de crom cu mici „gravuri”, acestea nefiind gravuri in adevaratul sens al cuvantului ci sunt executate manual in timpul procesului de vopsire.
Kitul wide aero exterior poarta semnatra celor de la KHUL si componentele sale sunt stilizate dupa elementele aerodinamice ale masinilor de curse moderne, unde amintim pragurile laterale gravate 3D si un eleron custom  GT „swan-neck”. Aripile nu au fost marite in mod traditional, si materialul folosit nu a fost fibra de sticla pentru ca cei de la KHUL au dorit ca GTR-ul lor sa fie durabil.

Astfel ele au fost create de catre Artis integral din metal si dimensiunea este cu 50 de mm pe fata si 70 de mm pe spate mai mare, decat cea din fabrica.
In acest mod KHUL s-a asigurat ca nu se vor sparge/crapa fapt ce ar fi stricat vopseaua din opera de arta despre care tocmai v-am povestit.
Un alt element unicat sunt farurile care sunt produse de catre cei de la KHUL Racing si sunt o combinatie de proiectoare de Lexus LS iar sticla lor a fost gravata cu laser si acum poarta logo-urile celor de la Artis si Khul, asta ii ofera cel mai „custom look” posibil.
In panoplia de elemente custom intra si rotile care poarta marca Work Wheels se numesc Work Zeast ST2 wheels si sunt, ca si masina, unicate.
Garda la sol este obtinuta cu ajutorul unor amortizoare cu arcuri Blitz ZZ-R-spec-C.
Nici motorul nu a fost uitat iar Blitz Racing a montat filtre marca Blitz, un intercooler tot de la Blitz Racing, o admisie Greddy si un mic chip tuning care au facut ca acest GTR sa ajunga la 600 CP, mai mentionam si ca intercoolerul si conductele acestuia sunt din titaniu.
La interior nu s-au facut foarte multe modificari… doar scaunele au fost inlocuite cu unele Bride Prestige Series 032, covorasele de interior au fost inlocuite cu covorase Kuhl Racing, si asta pentru ca cine s-a urcat la volanul unui GT-R cu siguranta stie ca din fabrica este dotat cu suficiente computere cat sa satisfaca si un tocilar.
Pozele sunt opera lui JC Pepino si sunt o opera de arta la fel ca si masina fotografiata de el.
KHUL Racing a facut o treaba foarte buna cu toate masinile lor, dar aceasta este de departe cea mai frumoasa pe care au creat-o.
Mai multe detalii la KUHL RACING NISSAN GT-R http://www.kuhl-racing.com/

Savurati galeria foto.

Galerie foto

Share this post