Hugo Barra

Hugo Barra introduces NEXUS 7

Din start spun ca aceasta tableta este un „must have” pentru cei care se joaca pe diverse alte dispozitive portabile, eu unul nu dispun inca de bani dar sper sa o pot achizitiona pana prin vara!

NEXUS 7 ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, cea mai recenta versiune a celei mai populare platforme mobile din lume. Cu notificari mai inteligente care va permit sa raspundeti rapid si noi widget-uri, Android este acum mai rapid si mai intuitiv ca niciodata.

NEXUS 7 a fost adaptat pentru Google Play, punand tot divertismentul chiar in mana ta: cea mai mare colectie din lume de eBooks, milioane de melodii, mii de filme si emisiuni TV, precum si o selectie tot mai mare de reviste – plus peste 600.000 de aplicatii si jocuri .

NEXUS 7 utilizeaza hardware-ul de ultima ora ASUS. Este cu adevarat durabila chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori, oferind pana la 9.5 ore de viata a bateriei intr-o forma eleganta, subtire de doar 10.5 mm si doar 340 g in greutate. Ea are portabilitatea unei carti, dar cu un plus de confort prin conexiunea la o lume intreaga de divertisment digital.
Marca Nexus reprezinta un dispozitiv premium bazat pe Android care ofera cea mai buna experienta Google disponibila pe o tableta.
Cu un ecran high-definition 1280 x 800, NEXUS 7aduce la viata aplicatii, jocuri, carti si filme. Noua tehnologie ASUS TruVivid imbunatateste claritatea culorilor si luminozitatea, in timp ce panoul IPS ofera efecte vizuale clare si detaliate cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178 grade. Cu ecranul rezistent la zgarieturi Corning Fit Glass si un design cu textura care previne alunecarea din mana NEXUS 7este incredibil de robust.

Google NEXUS 7 Package Content

Google NEXUS 7 Package Content

NEXUS 7a fost creat pentru gamerii mobili. Cu procesorul NVIDIA Tegra 3 quad-core, totul este mai rapid – paginile web se incarca mai repede, gameplay-ul este neted si receptiv si rularea de aplicatii multiple este foarte usoara.

Share this post