evolio-smart-tv-box-3

Evolio SmartTv Box

Ai un LED TV sau un LCD TV cu diagonala mare , si nu are functie smart?

Existau de ceva timp pe piata diverse solutii cu sistem de operare Andoid insa de astazi exista o solutie dedicata care sa indeplieasca aceasta functie iar cei de la Evolio sunt cei care s-au gandit la asta!

 

Evolio a lansat astazi Evolio Smart TV Box, mini PC-ul prin intermediul căruia un televizoar devine inteligent. Smart TV Box permite conectarea televizorului la internet şi oferă acces la mii de filme, seriale, documentare şi posturi TV, precum şi la jocuri si aplicaţii Android.

Poate fi achiziţionat, de pe site-ul producătorului, începând de azi la un preţ de 450 lei şi din retail în perioada următoare.
Poate fi folosit ca mini PC dacă i se ataşează tastatură şi mouse. Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de reţea.

Smart TV Box are 4GB memorie Flash şi memorie RAM DDR3 de 1GB. Permite conectare prin USB, HDMI, RJ45, şi acceptă extinderea memoriei prin SD Card.
Echipamentul este un mini PC bazat pe Android 4.2, cu procesor Dual Core la 1GHz. Prin intermediul dispozitivului orice televizor care permite conectare HDMI şi Audio-Video se transformă într-un smart TV. Evolio Smart TV Box este primul dispozitiv de acest gen de pe piaţa locală care include abonament preplătit la serviciul Seenow pentru 6 luni. Peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate şi emisiuni TV vor fi disponibile utilizatorilor instant de la accesarea aplicației Seenow preinstalată pe echipament.

Share this post