Jihad!

Jihad! Ohhh nu… God Bless America!

Madalin mi-a lasat in dimineata asta un mesaj pe Facebook care a generat o mica discutie, foarte interesanta zic eu.

Intr-un univers paralel tarile arabe sunt cele care vand direct catre celelalte state „aurul negru”  fara influente din partea Statelor Unite ceea ce face ca hegemonia SUA sa nu existe si rolul de „mediatorgeopolitic si militar a revenit deci tarilor arabe.

Concluzia a fost pe cat se poate de simpla pe atat de hilara:

Pula porc de Craciun! Si probabil ca ne-am plimba cu covorasu` la subrat toata ziua sa facem matanii la apus si la rasarit, de fapt pe unde ne-ar fi apucat orele fixe, ore la care se inchina musulmanii!

Vezi tu, teribil gand…

Clar situatia nu ar fi prea roz , si nu vreau sa ma intelegeti gresit, eu nu sunt antisemit si nu am probleme cu nicio cultura din lumea asta, dar cum spuneam teribil gand.

Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca ar trebui sa papam multa carne de oaie(bleah!) si ca nu am manca nimic de PORC (la urma urmei nu-i leguma precum carnea de porc nu?).

Optimist fiind de felul meu am incercat sa ma gandesc si la lucruri pozitive, dar din pacate , din cunostintele mele legate de aceste popare , jihad, fanatism religios, limba ciudata, parti dubioase in CORAN , ma fac sa exclam cu bucurie „God Bless America” !

Si tot nu pot sa-mi iau gandul de la carnea aia de porc , e clar… imi este foame …. ma duc sa manac!

Share this post