Vrem scoli si spitale, nu Catedrale!

Vrem scoli si spitale, nu Catedrale!

Am incercat sa raman indiferent la cele intamplate zilele acestea pentru ca, inchis in zona mea de confort, am preferat sa trec cu vederea aceasta tragedie, nu pentru ca nu vibrez la suferinta celor implicati, ci pentru ca stiu ca indiferent de masurile care vor fi luate, indiferent de cati tapi ispasitori vom gasi, nimic nu se va schimba.

De aceea de data aceasta o sa fiu dur, si succint in tot ceea ce o sa spun… si incep asa.

Sa dea bunul vostru Dumnezeu, sa ardeti intr-o biserica (cum s-a mai intamplat in trecut), voi toti, impreuna cu familiile voastre, cu fratii si surorile voastre, cu toate acareturile si cu toata spurcaciunea voastra, sa ardeti impreuna cu religia asta pe care o tot propovaduiti pe la TV, si prin scoli, sa ardeti impreuna cu toti pupatorii de moaste si cu toti preafericitii, preacuratii si mult preaiubitii vostri lideri.

Si atunci cand asta se va intampla, pentru ca se va intampla, am sa merg sa dansez in fata bisericii voastre, cu artificii, ca in Colectiv, impreuna cu toti satanistii care erau in club in noaptea fatidica.

Sigur veti gasi ca este mana Satanei, ca el a uneltit impotriva lui Dumnezeu, veti gasi scuze si veti construi alta biserica, mai mare, mai frumoasa… ca sa comemorati victimele, veti declara tot zile de doliu national, insa niciodata nu veti construi un alt Colectiv.

Toti credincioso-puscariasii, toti inadaptatii, toate scursurile societatii, vor aparea pe la TV/media si atunci … si vor comenta in stilul lor caracteristic, in limitata lor gandire, si vom trece si peste asta, si poate atunci ma voi simti si eu impacat.

Inchei prin a spune ca : „Avem nevoie de scoli si spitale, nu de Catedrale!” si sper din tot sufletul (ce a mai ramas din el) ca ne vom trezi, intr-un final. Sper doar sa nu fie prea tarziu.

Adaugire 02.11.2015 : Ce scuza… in mortii mamelor voastre de cretini, mai gaseati daca intamplarea asta avea loc in noaptea in care sarbatoreati Sf. Andrei?

Share this post