Bulion de Gaina!

Bulion de Gaina!

Niveland constant si progresiv, nivelul de ignoranta din mintea mea, concluzionez ca reactiile adverse pe care le am cand deschid televizorul se datoreaza unor aspecte de ordinul ipocrizie la patrat, datorat arogantei debordante a pseudo-vedetelor care misuna pe la TV.

Mai oameni buni, cum pula mea sa imi chemi mimoza asta jenibila, la TV si sa ii ceri parerea despre cum se imbraca unu’ sau altu’ cand ea arata precum naveta Columbia in flacari, caramelizata cu miros de parfum de gaina cu smoala si cu bot de file de biban , toata flambata.

Draga!  „Esti cea mai frumoasa broască dintr-un cârd de biciclete„.

Sa o chemi p`asta la TV sa dea sfaturi despre imbracaminte  este ca si cum ar face un dentist stirb si cariat reclama la pasta de dinti!  Sau atunci cand mergi la dentist sa iti zambeasca cu clestele-n mana unu` al carui zambet este rupt de pe fata unui orc din Lord of the rings. Succes la extractie sau tratament.

Asta-i ORCU`!

Bai Bendeac, credeam ca esti om serios, baga-ti mintile-n cap. Iti imaginezi „ciocu`” doamnei pe stromeleagu’ tau? Sau vrei sa te ciumideasca gaina dansei? Credeam ca esti om serios!

Daca tot merge treaba asta cu spaga (ca e o spaga si asta sa iei bani ca vii sa faci pe idiotu` la TV)? Nu merge sa dau spaga sa va demit pe toti de la moderator la producator, poate astfel crestem nivelul de inteligenta in intreaga Romanie?

Concluzia. Spaga este si ea buna de ceva. Science fiction!

P.S. Tanti arati ca dupa apocalipsa si e o vorba din batrani, femeile care te vad cand sunt gravide, trebuie sa isi aduca aminte de tine, ca altfel le ies copii pociti ca tine. Fereasca Dumnezeu.

Comments

comments