Am ramas uimit! Chiar nu pot sa cred ca poate exista un cantaret mai ciudat decat individu` asta. Si noi l-am trimis si la Eurovision. De fapt l-ati trimis, ca eu oricum nu vreau sa fiu vreodata partas la asa ceva.

P-asta. Pe Cezar Ouatu! (nu are articol ?).

Nivelul degradarii a ajuns la cote alarmante. Si unde mai pui ca toata lumea (televiziunile) o fac/face intr-un mod fantastic de sincer.

Aseara eram la „TUNSARIE” (a se citi frizerie dar mie asa imi place sa ii zic), iar la mine-n sat doar PROST TV se prinde acolo, ca deh… suntem amarati, desi asta nu inseamna ca suntem si inculti… si am vazut la ORA VESELA cica , a lu` Maruta cap de… , nu mai zic ce, asta:

cezar-ouatu-painful-love-single-800x391

Aici e scris bine! Imi pare rau ca nu mai exista imaginea initiala.

Cum ma ? Cum adica paintful love ? Adica dragoste plina de vopsea? Sau cum ? Asta care a comis-o p`asta e sigur de la mareata lor academie, aia cu Acedemia Media Prost mai esti ca pui botu` (taxa de scolarizare cateva mii de euro)!

D-aia bha nu mai exista cultura in tara asta, d-aia bha toate parasutele se cred vedete, d-aia bha avem zeci de cazuri gen Dodel , Tamas si altii , din cauza voastra … a televiziunilor, pentru ca promovati nulitatile, analfabetii si multe alte pseudo-vedete.

In incheiere vreau sa revin asupra dezbaterii de mai sus referitoare la Ouatu asta. Prietene (nicidecum amical) iti spun sincer imi e rusine ca ai reprezentat Romania.

Eu unul nici macar nu vreau sa aud de … falsetul, sau cum se numeste tehnica dumitale. Nu ai nicio gara cu muzica.

Poate ai cu opera, sau opereta , ca niciodata n-am facut diferenta(pentru ca nu m-a interesat si oricum nu vreau sa ma intereseze daca exista vreo diferenta intre acesti doi termeni). dar ceea ce promovezi acum este un CACAT cu toate literele mari.

Va las sa ascultati chestia asta urlatoare :

 

Share this post