ftr.ro_

Oare toti gandim la fel?

Nu pot. Nu pot pentru ca nu vreau. Nu vreau pentru ca m-am saturat.

M-am saturat sa vad aceleasi lucruri la TV , sa ascult aceleasi manele spurcate din masinile tinerilor cu IQ invers proportional cu al cailor putere … ai caror parinti s-au imbogatit peste noapte, m-am saturat sa vad valorile romanesti chinuindu-se sa isi duca traiul de azi pe maine, m-am saturat sa vad inapti iesind de pe usile facultatilor mai prosti decat au intrat.

Nu vreau sa mai vad tigani in intersectie, spaland geamurile masinilor, nu vreau sa mai vad casele lor de sute de mii de euro, nu vreau sa mai vad copil roman imbracat in tigan si nu vreau sa mai vad natiunea romana transformandu-se seara pe posturile TV in RRomania.Nu pot sa mai stau cu mainile in san.

Atacand existenta statului roman si siguranta nationala, schimbarea dramatica a raportului etnic/ rasial problema etnicilor rromi este tinuta in tacere si se astern ani grei deja peste ea. Daca esti un om oarecare, o persoana publica sau om politic care vorbeste deschis despre aceasta tema esti acuzat de rasism. Stiti ca exista fundatii platite din bani publici care au grija ca aceasta discrimianre sa fie privita ca rasism? Iar cand vorbesc de discriminare vorbesc de noi de populatia romana, noi suntem cei discriminati.

Stiati ca in acest moment 80 % din copiii noi nascuti sunt tigani?

7 din 9 copii sunt tigani.

Maine la scoala copilul tau in clasa intai va avea colegi peste 50% tigani.

Colac peste pupaza :

Din anul 2002, Ministerul Educatiei si Cercetarii rezerva anual un numar de locuri speciale pentru populatia de etnie tiganeasca in licee si facultati, iar pentru a promova examenul candidatul trebuie sa indeplineasca doar conditiile minime: obtinerea notei 5. Daca un alt candidat poate cadea la examen cu nota 7 sau 8, un tigan poate intra cu nota 5 datorita discriminarii “pozitive” a Ministerului Educatiei.

Abia acum realizam ca toate acestea sunt o problema. De aproximativ 500 de ani acesti indivizi traiesc printre noi si sunt straini (ca si componenta rasiala, moravuri, traditii) traiesc alaturi de noi fara sa isi aduca vreo contributie pozitiva asupra destinului romanesc. Veniti de pe meleagurile Indiei, de la primele consemnari in cronicile Evului Mediu ne sunt infatisati ca bande de talhari inadaptabili modului de viata organizata. Realitatea asa ni-i infatiseaza si azi. Ii vedem urmarindu-si dusmanii cu sabiile, cu topoarele, cu cutitele, gata sa ii spintece, sa ii ucida. Sunt personajele perene ale stirilor violente. Nu au constiinta pacatului si nici respectul legilor noastre. „Desi traiesc in Romania, refuza sa isi adapteze conduita modului de viata civilizata, refuzand pana si normele minime de igiena personala. Ei se supun propriilor lor legi si cutume ancestrale, au un “tribunal” tiganesc numit “stabor” si un sistem administrativ paralel institutiilor statului roman. Au un “imparat”, “regi” si acum vor sa isi alcatuiasca si un “parlamenttiganesc.

Institutiile statului roman nu par a sesiza pericolul reprezentat de o populatie care refuza sa se subordoneze, creandu-si propriile institutii incalcand flagrant Constitutia tariiPoliticienii romani sunt nepasatori la primejdiile nationale. Suntem un neam pe cale de disparitie. La acest raport al natalitatii in mai putin de 20 de ani vom ajunge RRomania. Suntem pe cale de disparitie si este realitatea dramatica.

Conform unui studiu, in anul 2050 populatia Romaniei va mai numara doar 16 milioane de locuitori, cu 4 milioane mai putin decat in prezent. Dar, atentie ! Doar populatia alba va scadea, populatia negroida isi va continua multiplicarea intr-un ritm si mai accelerat datorita cresterii nivelului de trai.

“Sinucidere de rasa = Disparitia unei rase, natiuni, etnii, populatii tinde atunci cand prin refuzul sau impiedicarea membrilor sai de a avea copii, rata natalitatii scade sub rata mortalitatii.”

Solutia la aceasta problema suntem noi, cei care traim astazi.

Trebuie sa nu mai toleram primarii lor, muzica lor, televiziunile lor, limba lor, afacerile lor, sa nu mai plecam capul cand cersesc si sa ii lovim cu putere acolo unde ii doare: in buzunare, la rating, la voturi. Trebuie sa apelam acum la moralitate pentru a putea duce mai departe neamul romanesc, sa putem sa mai rostim peste cateva sute de ani numele de Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Mircea cel Batran si chiar Ceausescu si Antonescu, fara a avea conotatii maneliste (vezi numele pe care si le atribuie numerosi manelisti).

Pacat este ca suntem prea distrati sa ne fie noua bine si negam aceste lucruri… au ajuns sa faca parte din viata noastra de zi cu zi si Nu Putem.

P.S. Va rog sa-mi scuzati eventualele greseli gramaticale … nu sunt vreun profesor de limba romana si nici nu vreau sa fiu. Astept comentariile dvs. si rog pe oricine considera ca are o solutie sa ma contacteze.

Share this post