Aimgain-Widebody-Lexus-ISF-28

Aimgain Widebody Lexus ISF

Despre AimGain – Designers Brand nu stiu prea multe, insa am aflat ca in ultimul timp si-au concentrat  atentia catre comunitatea auto, si au creat o serie de kituri aero pentru tot felul de masini cum ar fi Toyota PriusLexus NX, dar si pentru masina pe care am ales sa o prezint astazi Lexus IS-F. De ce? Raspunsul este … pentru ca se poate.

Supranumit VIP GT din motive mai mult decat evidente (Lexus !) , kitul aero al celor de la AimGain schimba radical aspectul clasic al acestui GT.

Kitul este format din 8 piese separate si este compus din urmatoarele : bara fata si spate, praguri laterale, prelungiri ale aripilor fara si spate, spoiler pentru capota portbagaj , si un mic spoiler pentru pavilion/luneta. Kitul va fi pus in vanzare in curand la nivel mondial.

Cu mentiunea ca prelungirile aripilor spate este mai mare cu 70 de mm decat cele originale, nu m-as putea gandi decat la ce roti , si cat de mari sa fie ca sa incapa sub aceste aripi.

Spoilerul de fata contine si un set de lumini de ceata cu tehnologie LED, care sunt optionale dar nu as putea concepe masina dotata cu kitul aero insa fara ele, aceste proiectoare sunt un must have !

Pretul estimativ de pe site-ul producatorului AimGain – Designers Brand ,  este de 360000 Yeni (cred) pentru intregul kit , insa sunt afisate preturi si pentru fiecare element in parte!

Galerie foto

Share this post