no+oi+man+no+cry_22647

No oi, man! No CRY!

Soc si groaza in televiziune! Gigi Becali e la puscarie, lumea… il canta in lacrimi, prin bisericile, din satele in care le-a construit case, dupa viituri…

Media plange cu lacrimi de crocodil si se gandeste cu teroare la lunile care vor urma.

Cum asa? Simplu. Apoi ganditi-va ce or sa faca astia de pe la Sport.ro, GESEPE s.a.m.d cand or sa termine subictu` cu arestarea lu` nea Jiji?!

Pe cine mama dreacu or sa mai sune ei si-n sculare si-n culcare sa-si dea cu parearea despre una, alta? Deh ! Era bine ca mai scotea nea Jiji cate o perla, cate un porumbel, aveau ce discuta pseudo-jurnalistii cate o saptamna dupa aceea… si brusc rating-ul crestea, banii veneau gramada , iar titlurile soc umpleau paginile de ziar si ecranele televizoarelor noastre.

Gigi a facut, Gigi a dres si toata lumea era fericita. Daca sta tovarasu` Gigi pe la pahaos vreo 3 ani fac pariu ca se inchid vreo 3 televiziuni sportive.

Nu vreau sa-mi imaginez ce cosmaruri au Stucan, Naum, Ivanovici si ceilalti asemenea lor, deoarece cred ca patronii televiziunilor o sa le taie din salarii anticipat, si va trebui acum sa nu mai faca… can can ci jurnalism sportiv (daca stiu ce e asta!).

S-a scumpit si fondu` de ten si pudra (nu dau nume dar stiu ei care), si plus de asta probabil au familie acasa, asadar soc si groaza!

Ca o ultima idee am auzit la radio, la Romania Actualitati sau ceva similar, ca relatau de la penitenciar ce a mancat la micul dejun si ce doleante a avut, pe care sa i le indeplineasca aghiotantul(n.r cred ca se refereau la Lutu) si ma intreb cat de mult se mai pot injosi, si cat va dura aceasta mascarada.

Cred ca in urmatoarele 3 luni de zile Romania va fi informata si de cat timp petrece zilnic la toaleta (o reclama de cacat oricum), daca s-a tuns la oua, sau daca i-a cazut sapunul.

Nu mai continui ca nu am de ce, si zic Free Gigi ca sa scoatem Romania din impas, Free Gigi ca altfel dau faliment televiziunile, Free Gigi „ca sa are ce sa manance si gurile la familia lor” , si nu in ultimul rand un GIGI free pentru mine si prietenii mei ca il avem in suflet.

Share this post