Think outside the box

Think outside the box

Am avut recent o discutie cu un amic, si m-a intrebat de ce tin acest blog? De ce scriu, si ce cred ca realizez daca scriu aici? La ultima intrebare am sa raspund scurt. Nimic.

Dar ca sa raspund de ce scriu si de ce tin acest blog, nimic mai simplu, ca sa ma , sa arat ca eu gandesc „outside the box” . Aici am ales eu sa imi exprim frustrarile si sa incerc sa le „inving„. Sa incepem:

– Esti unu` din aia care atunci cand merg la un supermarket gen Carrefour, Kaufland, Auchan sau la vreun mall, cinema sau mai stiu eu ce complex de magazine, si atunci cand ajungi in parcare stai ca prostu` la volan si cauti un loc de parcare cat mai aproape de intrare cand restul parcarii este goala? Sa-ti fut mortii ma-tii-n gat , daca te dor picioarele sa mergi 20 de metri pe jos , macar ai bunul simt sa dai prioritate la trecatori si celorlalte vehicule care merg corespunzator pe banda lor, ca nu ti-a luat ma-ta parcare sa tai tu benzile pe unde vrei.

– Esti unu` din aia care conduc un jaf de Logan d`ala fara aer conditionat, care stai cu cotu` afara pe geamul de la sofer si pe drumul spre Mioveni (mai ales acuma ca este asfaltat) dai blitzuri ca disperatu` (parca esti sofer de Ferrari) de esti cat pe ce sa rupi maneta de la blocul de lumini? Sa-mi sugi pula ca eu merg regulamentar, daca nu iti convine devanseaza pe partea dreapta ca d-aia sunt doua benzi!

– Esti unu` din aia care nu stii sa citesti , si ma suni ca retardatu` si imi ceri bara fata de nuj ce masina cand la mine in anunt scrie clar ca vand motor? Sa-mi sugi pula , invata sa citesti!

– Esti unu` din aia caruia nu i-am raspuns la telefon de vreo 8 ori, iti mai dau ocupat de alte cinci, sau sase ori si tu continui sa suni ca un idiot? In mortii ma-tii! Daca nu ti-am raspuns de atatea ori inseamna ca sunt ocupat, sau ca nu vrea pula mea sa iti raspunda la ora si in ziua respectiva! Sa-ti iau familia-n pula si tie si copiilor tai! (Apropo de functia iPhone-ului, NU DERANJATI… ai auzit?).

– Esti unu` din aia caruia ii pute curu-ntr-un BMW, Mercedes sau alta masina de serie mai luxoasa de prin 2010 in sus si cand iti cer 100 de euro pe o piesa din masina respectiva tragi de 10, 20 de lei de zici ca sunt milioane? Sa-mi sugi pula de taran retardat!

– Esti unu` d-ala mucos, de bani gata , care la 16 -17 ani (desi inca nu stii daca esti baiat sau fata) o arzi in club cu wiskey si cocktail-uri scumpe, cu vreo panarama, care ti-ar putea fi mama si te rupi in figuri pe muzica house de zici ca dansezi manele? Sa-mi sugi pula si tu si ipocritii de ma-ta si tactu` care iti dau banii aia de te lauzi cu ei.

– Esti unu` din aia care vorbeste agramat si te ataci atunci cand te corectez? Vezi articolul meu intitulat CACADEMICIENII , poate inveti ceva!

– Esti unu` din aia care stati „50” in casa (traznete si paratraznete) si aveti mai multe masini si va atacati cand parcheaza cineva in „locul vostru”. Sa-mi sugeti pula ca nu platiti nimic , nicaieri.

Si daca va dor picioarele (snobilor) sa mergeti cativa metri pe jos, poate o sa parcati una din masini (ca asa vrea pula mea) pe la strada… ca nu aveti niciun drept sa tineti doua masini in parcare cand voi aveti doar un apartament!

– Esti unu` din aia care intr-o coloana de masini, pe drumul ala cu doua benzi pe care l-au facut astia la intrarea in Pitesti, cand a fost podul inchis … care depasea toata coloana ca sa treaca in fata si ai luat amenda ca te-au asteptat militienii chiar cand sa urci pe pod? Sa sugi pula fraiere ca ti-ai luat-o!

Restu’… aia care n-ati fost amendati, tot retardati ramaneti… nu sunteti jmecheri, sunteti doar mai prosti si faceti umbra pamantului degeaba.

– Esti unu` din aia care a reusit sa citeasca pana aici? Iti multumesc, inseamna ca nu faci parte din categoriile enumerate mai sus!

Scuzati-mi limbajul „pixelat” 🙂

P.S. O parte din exprimarea mai putin fluenta, pe alocuri greoaie si gresita gramatical este oarecum voita! Aviz comentaristilor care vor sa ma corecteze pentru greselile gramaticale din text.

Share this post