Laguna Seca Blue Bimmer

Laguna Seca Blue Bimmer

Nu știu alții cum sunt… dar din câte știți deja până acum eu sunt fan BMW, de aceea , mașina săptămanii este tot un BMW. Însă de data aceasta este un E46 și nu un oarecare E46 ci un M3.
Un M3 Laguna Seca Blue!(ador culoarea aceasta)… care mă face să mă simt ciudat, într-un fel inexplicabil, la fel cum mă fac toate M3-urile de la E30 încoace.
Eu posesor de E46 nu pot să nu mă gandesc că … cu puțină voință si un pic mai mult … bani! aș putea sa fac E46 meu să arate similar, chiar daca este un model în 4 uși.
Dar aici nu vorbim despre mine… vorbim de unul din cele mai frumoase M3-uri pe care, eu personal, le-am văzut. Este de ajuns să spui … motor S54 3,2 litri , 6 în linie și întelegi că în inima acestui BMW sunt câteva sute de căluți… suficienți pentru orice pasionat de viteză… iar plăcuța de înmatriculare spune totul „LIVE FAST” – trăiește repede/rapid(cum vreți voi să traduceți). Adăugam o suspensie pe aer AirRex Airlift Autopilot V2, o evacuare Active Autowerke, un chip tuning și un diferential cu raport 4.10 de la Dinan, și avem rețeta perfectă pentru stradă și de ce nu… pentru circuit. Din punct de vedere al exteriorului … nu sunt foarte multe modificări de menționat, păstrând pînă la un punct clasicul design al E46-lui M3.
O bară fată de CSL, niște trimuri din carbon și faruri custom sunt cam tot ce poate fi menționat… dar mai rămân jantele… . Jantele sunt „CUSTOM MADE”, sunt albe cu interior auriu, sunt marca Varrstoen ES2.2.2 iar anvelopele sunt Toyo Proxes 215/35/19 pe față și 235/35/19 pe spate. Toate acestea sunt în contrast perfect … cu vopseaua Laguna Seca Blue , rezumând totul într-un singur cuvânt … SPLENDID!

Galerie foto

Share this post