Asa va arata o familie de romani fericiti.

Asa va arata o familie de romani fericiti.

Pledez pentru o viata mai buna si in acest fel iarasi mi-am lasat gandurile nevinovate sa zburde prin teasta mea si am ajuns la concluzia ca eu personal cunosc solutia pentru iesirea din criza la nivel mondial … sau sa restrang putin … iesirea Romaniei din criza.
Am luat toate variabilele si le-am inclus intr-un calcul , am calculat toate posibilitatile si am ajuns la concluzia ca solutia este dupa cum urmeaza …o familie de romani sa fie formata dintr-un sot si doua sotii!

Cum asa?

Simplu orice barbat din tara care este casatorit sa aibe posibilitatea sa se casatoreasca cu inca o femeie. Atat! Nu inca doua sau inca trei, una singura in plus, cu drepturi egale la fel ca cealalta sotie, si un prim avantaj care imi vine in minte este ca nu vor mai exista amante, poate doar amanti, dar cand are doua acasa nu cred ca mai fuge barbatul la alta!

In consecinta mai putine divorturi si mai putine scandaluri pornite de la astfel de situatii.
Ca sa nu fiu acuzat de catre femei… dupa cum spuneam mai sus, am calculat toate posibilitatile si m-am gandit si la o sotie cu doi soti, dar e total aiurea… ganditi-va numai la momentul in care cei trei se afla in patul conjugal si femeia nu are chef de nimic, s-a terminat totul :)) ca doar nu se vor apuca cei doi „sa se dea la fund„, departe de mine gandul asta.

Acum sa trecem la enumerarea catorva din avantajele cuplului format din doua femei si un barbat:

1. Mult mai multi bani in casa – eventual trei salarii, asta inseamna un venit mult mai mare ulterior pe cap de membru de familie.

2. In timp ce una din sotii gateste… cealalta face curat , spala , creste copii etc., plus ca exista posibilitatea sa isi imparta atributiile in functie de specializare (una gateste mai bine, alta se pricepe la copii), facand timpul liber sa fie mai eficient folosit si mult mai linistit.

3. Daca in cazul cuplului format dintr-o sotie cu doi soti era aiurea cand sotia nu avea chef de sex, in celalalalt caz daca una din femei nu are chef de nimic se schimba situatia cand se pun pe treaba ceilalti doi 🙂, de aici rata a natalitatii crescuta, familii mai numeroase (ca dupa ’90 stam prost la capitolul asta) si oricum, orice barbat viseaza de mic la un astfel de menage a trois.

4. Cu atat mai mult responsabilitatile femeilor se impart intre ele, si au mai mult timp de manechiura, pedichiura, de ingijire personala, si au mai multe fonduri… economisind mai mult la aceste capitole, facand lucruri pe care de regula le fac la salon, ajutandu-se intre ele … singure, acasa!

Exista si niste reguli care ar trebui sa inlesneasca trecerea aceasta, iar cea mai importanta dintre ele ar trebui sa fie aceea ca aceasta societate ar fi una maternala sau dubla maternala si ca prima sotie este cea care decide si alege cine va completa acest triunghi familial.

De ce? Pentru ca femile sunt cele care nu s-ar intelege intre ele, si ca sa atingem si latura religioasa , ar fi interzis sa se casatoreasca cu doua surori.

A doua regula ar trebui sa fie legata de partea legala in cazul unui divort si aici ii las pe cei in masura sa fabuleze asa cum fac eu acum cand, din ganduri nevinovate constat ca sunt scos brusc … atins pe umar de sotie!  Apuca-te de facut curat si nu uita sa duci gunoiul!

Inchei aici si astept umil … parerile voastre pro sau contra, eventual alte lucruri de care ar trebui sa tinem cont.

Share this post